Фронт у Криму: експерт оцінив небезпеку війни на грунті блокади

Відкриття російського фронту у Криму є досить малоімовірним.

Блокада Криму. Ілюстрація:xn--j1aidcn.org

Імовірність того, що Росія відкриє в Криму новий фронт, невелика. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив директор інформаційно-аналітичного центру "Перспектива", військовий експерт Павло Рудяков, зазначають Патріоти України.

"Новий фронт у Криму навряд чи буде відкритий. Щоб організувати щось серйозне на території Криму, необхідно провести дуже серйозну підготовчу роботу, яка поки що не ведеться", - сказав він.

Експерт уточнив: йдеться про "підготовку людей, зосередженні всілякого обладнання, у тому числі військового, та інших необхідних ресурсів, створенні структури, яка потім повинна працювати. Це речі, які не зовсім технологічні. Для того щоб щось таке робити на серйозному рівні, перед цим потрібно зосередити зусилля, ресурси. Мені здається, це зараз не робиться ".

Разом з тим, на думку Рудякова, "якщо говорити про території навколо Криму, то там можливі варіанти, є досить широкий діапазон".

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...