"Ганьба закладу!": В Одесі в ресторані на жінку напав щур

Пацюк бігав прямо під столом, а офіціант намагався його прогнати мітлою.
Піццерія "Оліо" у Одесі. Фото: соцмережі.

В одному із закладів Одеси відвідувачку за ногу вкусив щур. За словами дочки потерпілої Інги Терзі, інцидент стався, коли її мама сиділа на терасі "Оліо Піца" на Гаванній вулиці, передають Патріоти України.

У повідомленні, яке було оприлюднено на сторінці групи "Черный список.Одесса" у Facebook, йдеться, що пацюк бігав прямо під її столом, а офіціант намагався його прогнати. "Адміністрація закладу повідомила, що вони вже не перший день борються з гризуном, він постійно бігає, а вони третій день не можуть її зловити. Через 10 хвилин метань щура під нашим і столом навпроти, вибіг офіціант-супергерой, потикав пошарпаною мітлою під столами, щур і втік", - написала Інга.


За її словами, після укусу зверталися в лікарні, але ніде не було вакцин, в тому числі в лікарні №10 на Малиновського, яка спеціалізується на укусах тварин. "Там же нам повідомили геніальну новину, що, виявляється, ми повинні були спіймати голими руками, адже вже вкусили, чого ще боятися. Зі швидких відправляли в травмпункти. Тут магічним чином вакцина знайшлася і не за 5300 грн, а виділена державою. Курс щеплень закінчиться скоро", - додала дочка постраждалої.

Користувачів обурив кричущий випадок в ресторані, і вони висловили свої негативні судження. "Ось це так", "Днище", "Жах! 21-е століття!", "Жесть!", "Ганьба закладу! Просто ганьба, тільки у нас таке може бути", - зазначили вони.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...