"Газета по 2 грн замість 1,75 грн - це незаконно!": У мережі оприлюднили найбезглуздіші виклики поліції (фотофакти)

Дивні та безпідставні виклики займають до 30% ефіру та відбирають час у правоохоронців.

"Ну я ж не можу розірватися!..". Фото: соцмережі

У соціальних мережах показали безглузді виклики, які надходять в українську поліцію. Фотографії, на яких показані скарги українських громадян поліції, опублікували на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Громадяни. Це все реальні виклики поліції за екстреним номером 102. Така х**нь займає часто 20-30% ефіру. І на багато таких викликiв доводиться реагувати", — наголошується в коментарі до знімків.

"Не забирайте час і ресурси! Не страждайте х**нею!" — закликають в цьому пості. В одному випадку чоловік подзвонив у поліцію і попросив зв'язатися з контррозвідкою, щоб передати їй інформацію про жінку-снайпера.

В іншому випадку жінка поскаржилася, що вона лежить у лікарні і їй заважає шум машин і мотоциклів за вікном. Також в мережі показали скаргу пенсіонера на те, що на одному лотку газета коштує на 25 копійок дорожче, ніж на іншому, і скаргу чоловіка, який викликав повію.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...