Геннадій Москаль не вірить у реформу поліції

Очільник Закарпаття вважає, що поліції не під силу вирішити глобальні проблеми України.

Геннадій Москаль. Фото:espreso.tv

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що не вірить в успіх української поліції. Про це він сказав в інтерв'ю Високому замку, передають Патріоти України.

"У палату, де перебувають пацієнти з відкритою формою туберкульозу, запускають здорового чоловіка і ставлять перед ним два завдання: не захворіти самому і вилікувати всіх інших. Це можливо?!

Скільки часу може протриматися нова патрульна поліція в тотально корумпованому суспільстві? Чи створення все нових і нових органів, які повинні боротися з корупцією, дасть результат? Або антикорупційні форуми?", - наголосив Москаль.

Голова Закарпаття вважає, що поліції не під силу вирішити глобальні проблеми України. "Вас не дивує той факт, що держава, бюджету якої катастрофічно не вистачає коштів на все, не ліквідовує офшорні зони? Ви хочете, щоб нова поліція ліквідувала офшорні зони?

Чому ніхто не хоче відмовитися від декриміналізації контрабанди? А скільки в нашій державі фальсифікату? Єдине, що ще не фальсифікували, - сало. Просто не виходить", - сказав він.

"У нас пляшка вина коштує дешевше, ніж кілограм винограду. Тобто вино, горілка, мінеральна вода, пральний порошок, одяг, парфуми, ліки - все фальсифікат.

Ковбаса - без м'яса, м'ясо - без м'яса. Отже, причини корупції - офшори, контрабанда і конвертаційні центри. Вони дають "ліву" готівку", - резюмував Москаль.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...