Героям Слава: У Хусті ветерани АТО прощалися з тим, хто рятував їхні життя, але не врятував своє (відео)

"Він та всі побратими гинуть за вас. Щоби діти ходили в школу, а сюди ніколи не прийшла війна… Лиш памятайте їх, будь ласка!", - сказав під час церемонії прощання лідер закарпатського осередку "Правого сектору" Олександр Сачко.

Скрін відео

15 червня на його рідному Закарпатті, у Хусті, ховали Роберта Маслея на псевдо "Док" - одного з кращих парамедиків і бійців-добровольців, воїна ДУК "Правий Сектор". Попрощатися з 24-річним хлопцем прийшло чи не все місто й сотні краян і побратимів, передають Патріоти України.

У своїй промові на центральній площі міста лідер закарпатського осередку "Правого сектору" Олександр Сачко попросив усіх пам’ятати Героя. "Він та всі побратими гинуть за вас. Щоби діти ходили в школу, а сюди ніколи не прийшла війна… Лиш памятайте їх, будь ласка!", - сказав він.

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...