Геть руки від України: У Таллінні, Ризі та Вільнюсі одночасно пікетували посольства РФ (фотофакти)

Світ не повинен забувати про війну в Україні, перемикаючи свою увагу на конфлікт у Сирії.

Мешканці країн Балтії виступили на підтримку України проти російської агресії. Фото: TwitterУ столицях балтійських країн місцеві жителі в понеділок, 4 січня, влаштували одночасні акції підтримки біля дипломатичних відомств України. Відповідні фотографії з Риги у своєму Twitter опублікував посол України в Латвії Євген Перебийніс, передають Патріоти України.

"Ми розуміємо, що ніякі Мінські угоди не діють. Війна в Україні триває, а світ забуває про це, перемикаючи всю вагу на конфлікт у Сирії. Саме тому ми проводимо міжнародну кампанію солідарності з Україною", - розповів організатор акції у Вільнюсі Міндаугас Сідаравічус, передає Крим.Реаліі.

У Литві під час акції був організований збір коштів на купівлю позашляховика для 95-ї окремої аеромобільної бригади Збройних сил України. Окрім іншого, активісти поклали квіти і запалили свічки в пам'ять про загиблих військових на Донбасі.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...