Гігантський фіолетовий килим: На Закарпатті рясно зацвів шафран (відео)

Ці ранньовесняні квіти на межі зникнення і занесені до Червоної книги України.

Крокуси на Закарпатті. Фото:скрін відео

Маловідомий туристичний рай. На Закарпатті біля села Березинка рясно зацвіли шафрани. Майже 20 гектарів фіолетового моря. Про це йдеться в сюжеті Факти.ICTV, передають Патріоти України.

Ці ранньовесняні квіти на межі зникнення і занесені до Червоної книги України. Цвістимуть шафрани ще два тижні. Гігантський фіолетовий килим вабить сюди туристів. Працівники парку просять їх не витоптувати квіти, а милуватися зі спеціальних стежок.

Серед звичайних крокусів є альбіноси – великі білі квіти із фіолетовими цяточками. Щоправда, трапляються вони рідко – одна на п’ять тисяч рослин. Поряд із ними з’являються перші проліски, що уже теж прокинулися після зимових холодів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...