Гірке відлуння Євро-2016: Стало відомо, хто займе посаду Фоменка, як тренера збірної України з футболу

Шанс призначення Андрія Шевченка оцінюється в 99%, причому вибір на його користь був зроблений вже давно.

Андрій Шевченко. Фото:ua.korrespondent.net

Новим головним тренером збірної України з футболу, яка втратила наставника Михайла Фоменка після Євро-2016, вже на цьому тижні стане Андрій Шевченко. Про це повідомляє український сайт Sport Arena, передають Патріоти України.

Як пишуть журналісти, шанс призначення Шевченка оцінюється в 99%, а 1% є запасом на випадок надзвичайної ситуації. ЗМІ уточнюють, що вибір на користь Шевченка був зроблений вже давно.

Президент ФФУ Андрій Павелко (який є кумом Шевченка) раніше заявляв про тренерський контракт з Андрієм Шевченком на два роки з можливістю продовження на аналогічний термін. Сам же колишній футболіст, після провалу збірної України на Євро-2016 з журналістами не спілкувався.

Підкреслюється, що нового наставника збірної України офіційно представлять 15 липня в Будинку футболу, де відбудеться засідання виконкому ФФУ.

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...