Гобліни не створені для кохання: Аксьонов обізвав День святого Валентина "шабашем"

День всіх закоханих, так само, як і Хеллоуїн самопроголошений "глава Криму" вважає "духовним сміттям".

Аксьонов назвав День святого Валентина "шабашем". Ілюстрація:espreso.tv

Голова Ради міністрів Криму Сергій Аксьонов негативно висловився про святкування Дня святого Валентина. Про це пише портал События Крыма, інформують Патріоти України.

"Вважаю, що це "свято" на кшталт відвертого шабашу - Хеллоуїну. І те, і інше - духовне сміття, занесене в Росію вітром дев'яностих років. Чим швидше ми позбудемося цього сміття, тим краще", - повідомляється на сторінці Аксьонова в Facebook.

"У нас є своє свято - День сім'ї, любові і вірності, яке має глибокі історичні, культурні та духовні корені. Ми відзначимо його 8 липня, в День пам'яті святих благовірних князя Петра і княгині Февронії, муромських чудотворців - покровителів православної родини", - додав він.

Як повідомлялося раніше Аксьонов також засудив святкування Хеллоуїна, який, за його словами, "суперечить духовним і культурним традиціям народів Росії".

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...