"Голос країни-6": Українська народна пісня змусила суддів встати і плакати (відео)

Ця дівчина співала на вулиці, її спіткала не найпростіша доля. А для участі в шоу "Голос країни" вона вибрала реквієм за загиблими учасниками Революції гідності.

Інна Іщенко виконанням пісні змусила суддів встати і плакати. Фото: 1+1.

Інна вирішила спробувати свої можливості на сліпих прослуховуваннях "Голос країни". Для виступу дівчина вибрала народну тужливу пісню "Плине кача по Тисині". Цю композицію знає кожен українець, вона стала широко відома після її виконання під час реквієму за загиблими учасниками Революції гідності. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Тренери шоу не змогли сидіти під час звучання "Плине кача". Вони встали зі своїх місць, слухаючи пісню з тугою, пропускаючи через себе кожне слово. Деякі судді не змогли стримати сліз, вони всі повернулись до учасниці. Інна вибрала Тіну Кароль.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...