"Я не планую виходити на сцену як співак": Фіналіст "Голосу країни-7" про свою перемогу і шоу-бізнес (відео)

Священик, який став переможцем вокального проекту «Голос країни», віддав частину нагороди - можливість зняти кліп і записати пісню - фіналістці шоу Інгрет Костенко.

Олександр Клименко. Фото: Обозреватель.

Переможець шоу "Голос країни-7", священик Української православної церкви Московського патріархату Олександр Клименко не планує пов'язувати своє майбутнє з шоу-бізнесом, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Клименко зазначив, що дуже спокійно поставився до перемоги на шоу.

"Я дуже рівно все сприйняв, бо ні до, ні після участі в "Голосі" не планував завоювати шоу-бізнес. Для мене важливий посил. Для того, щоб бути зрозумілим, не потрібно бути часто повторюваним", – зазначив він.

Священик сподівається, що його участь у такому проекті "допоможе звернути увагу на правильні речі".

"Надалі я не планую виходити на сцену як співак, допустимою є тільки участь у соціальних проектах, які не мають стосунку до комерції, лише ті, які несуть сімейні цінності або спрямовані на благодійність", – зазначив Клименко.

Як повідомляли Патріоти України, переможцем українського пісенного шоу "Голос країни 7" став підопічний Тіни Кароль священик УПЦ Московського патріархату Олександр Клименко.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...