Голова Баришівської РДА може сісти на 10 років: високопосадовець з Київщини спійманий на хабарі у 200 000 (фото)

Хабара вимагали за складання договорів про оренду земельних ділянок в області.

Затримання хабарників. Фото:http://ua.112.ua/

Голову Баришівської районної державної адміністрації Київської обл. Миколу Стельмаха спіймали на хабарі в 200 тис. грн. Про це 112.ua повідомили джерела в Генеральній прокуратурі України, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що сума хабара склала 200 тис. грн. На одержанні неправомірної вигоди спіймали не тільки голову РДА, але й начальника одного із відділів. Вони вимагали хабара за складання договорів про оренду земельних ділянок в області.

Чиновників затримали за підозрою у злочинах, передбачених ч. 3 ст. 368 і ч. 5 ст. 27 КК України. Їм загрожує 10 років позбавлення волі.

У Польщі "злякалися" депортації українських чоловіків - Forbes дізнався причини

неділя, 12 травень 2024, 10:50

Польща взяла на себе зобов'язання допомогти Україні у репатріації чоловіків, які є військовозобов’язаними, після прийняття нового закону про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня. Однак крім етичних розглядів, цей крок може мати серйозний вплив н...

Супутники Starlink перевантажені через магнітну бурю: Маск пояснив ситуацію

неділя, 12 травень 2024, 9:59

Скандально відомий американський комерсант Ілон Маск повідомив про підвищене навантаження на супутники Starlink (належать його компанії SpaceX) через геомагнітну бурю на Сонці. Про це він написав у своїй соцмережі "Х" (екс-Twitter). "Прямо зараз відбув...