Головний Дід Мороз "Новоросії" насмішив мережу своїм привітанням (відео)

Користувачі "всесвітньої павутини" вже назвали донбаського сепаратиста "Богом відеоредакторів".

Павло Губарєв. Фото: скрін відео

Відеозапис новорічного привітання колишнього "народного губернатора Донбасу", сепаратиста Павла Губарєва викликав глузування в соцмережах. Кількасекундний відеоролик з "феєричною" появою "Діда Мороза Новоросії" можна переглянути на каналі Youtube, зазначають Патріоти України.

"Аааааааа! Ору! Официальное обращение Павла Губарева к жителям "Новороссии" с новогодним поздравлением. Кроссафчег) Все четко и лаконично разложил по полочкам" - написав з цього приводу відомий блогер Сергей Наумович.

"Богатейший опыт работы Дедом Морозом чувствуется! Понятно, что его поили водкой в каждой семье, куда он приходил - кроме этой фразы, Паша ничего не выучил", - пишуть в соцмережах.

У коментарях Губарєва жартома називають "Богом відеоредакторів".

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...