Головний "курорт "ДНР": Житель окупованої Горлівки виклав у мережу відео відпочинку в Сєдовому (відео)

За словами чоловіка, він приїхав на КПП Сєдове о 09:00 і лише через 4,5 години йому вдалося проїхати на територію курорту.

Проїхати у Сєдове не так вже й просто. Фото: соцмережі.

Житель окупованої Горлівки виклав в мережу відео своєї поїздки з міста в окуповане селище Сєдове, передають Патріоти України.

Коментуючи своє відео, він уточнив: «Наша перша поїздка з Горлівки в Сєдове на кілька днів відпочинку. Все добре крім болісно довгої реєстрації на в'їзді в селище».

За словами чоловіка, він приїхав на КПП Сєдове о 09:00 і лише через 4,5 години йому вдалося проїхати на територію курорту. Крім того, він зняв на відео ціни на продукти харчування на місцевому ринку.


Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...