Головою вниз з 13 поверху: Дитина у Києві викинулася з балкона, транслюючи власне самогубство

Коли на місце прибули медики, вони лише констатували смерть.

Місце самогубства. Фото:http://espreso.tv

13-річна дитина вчинила самогубство у Києві – вистрибнула з балкону на 13 поверсі. При цьому транслювала все це онлайн. Про це повідомляє Espreso.tv, інформують Патріоти України.

Трагічний інцидент трапився на вулиці Урлівській. "Дитина увімкнула телефон чи якусь камеру та в прямому ефірі через якусь програму здійснила самогубство", – йдеться у повідомленні ЗМІ.

Коли на місце прибули медики, вони лише констатували смерть. При цьому один з криміналістів зауважив, що камера і досі транслювала все, що відбувалося.

На той час батьків дитини не було вдома.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...