Голову ОГКХ, який завдав збитків на 300 млн, випустили під заставу

Після звільнення під заставу на Руслана Журила одягли електронний браслет.

Руслан Журило. Фото:http://www.finansy.asia/

В.о. голови державної Об'єднаної гірничо-хімічної компанії Руслан Журило, який підозрюється в завданні збитку компанії на суму понад 300 мільйонів гривень, вийшов під заставу 12 мільйонів. Про це повідомляє LIGA.net, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

"На нього надягли електронний браслет", – сказав співрозмовник агентства.

Як відомо, Апеляційний суд Києва 9 березня зменшив заставу Журилу зі 100 мільйонів гривень до 12 млн.

Національне антикорупційне бюро затримало Журила в кінці січня 2017 року за підозрою в завданні збитків ОГХК на суму понад 300 млн гривень.

Детективи затримали також екс-заступника директора ОГХК.

З січня 2016 року Національні антикорупційне бюро веде розслідування кримінального провадження, яке стосується продажу продукції ОГХК на експорт через посередника - австрійську компанію Bollwerk, яку ЗМІ пов'язували з колишнім народним депутатом Миколою Мартиненком.

Сам Мартиненко цю інформацію заперечує.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...