Голий водій в Івано-Франківську тікав від поліції на швидкості 200 км/год (фото, відео)

Наявність алкоголю в крові хлопця в п'ять разів перевищувала норму.

"Українці перейняли досвід зарубіжних колег?". Фото: соцмережі

В Івано-Франківську п'яний чоловік після сауни сів голим за кермо. Близько години водій і його пасажир тікали від поліції. Під час втечі він встиг розігнати авто до 200 км / год. Порушника затримали, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За чоловіком гналися три патрульних екіпажа. Автомобіль змогли зупинити лише за містом, але навіть в цей момент чоловік примудрився зачепити патрульну машину. Під час експертизи з'ясувалося, що наявність алкоголю в крові в 5 разів перевищує норму.

На 19-річного водія, що не мав посвідчення, склали чотири протоколи, один з яких за водіння в нетверезому вигляді. За останній водій може заплатити штраф в розмірі 10 тисяч гривень. Тікаючи від чотирьох патрульних екіпажів, чоловік близько 20 разів створював аварійні ситуації на дорогах міста.

Автівка порушника. Фото: Патрульна поліція


50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...