Госпіталізована із забоями: Вагітна жінка у Львові випала з маршрутки

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Ілюстрація:http://portal.lviv.ua/Водій маршрутного таксі №13, не зачинивши дверей, виїхав із зупинки, внаслідок чого його пасажирка випала з автобуса. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 23 березня о 9 ранку на вулиці Виговського у Львові, передають Патріоти України з посиланням на прес-служба ГУ НП у Львівській області.

"За словами потерпілої, водій маршрутного таксі №13, 59-річний львів’янин, не зачинивши дверей, виїхав із зупинки, внаслідок чого пасажирка автобуса, 30-річна жителька Стрия, випала з громадського транспорту," – повідомляє нацполіція.

Пасажирку з тілесними ушкодженнями "забій правої гомілки, загроза можливості переривання вагітності" доставлено до однієї з лікарень Львова.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом).

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...