"Грядет очередной замес": Ватажки "ДНР" пересварилися через Губарєва, - журналіст

Командир бригади "Восток" Ходаковський і ватажок "ДНР" Захарченко борються за контроль над Ясинуватою, яка є вузловою залізничною станцією.

Мешканці Ясинуватої вигнали Губарєва. Фото:dn.depo.ua

Боротьба за владу у верхівці "ДНР" виходить на новий рівень. Вигнання з підконтрольної терористам Ясинуватої "мера" Павла Губарева поклало початок конфлікту між лідером "ДНР" Олександром Захарченком і командиром незаконного збройного формування "Схід" Олександром Ходаковським. Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Веселе вигнання Губарєва з Ясинуватої ознаменувало початок гарячої фази конфлікту між командиром бригади "Восток" Ходаковським і ватажком "ДНР" Захарченком, які борються за контроль над Ясинуватою", - повідомив Казанський.

Як зазначив журналіст, Ясинувата - це вузлова залізнична станція, через яку в Україну возять потяги з вугіллям.

"До цих пір цю станцію контролювали люди Ходаковського. Тепер же "Захарівці" всерйоз збираються витіснити їх з Ясинуватої і перемкнути трафік на себе", - пояснив він.

"Губарєв вже відкрито звинувачує Ходаковського в махінаціях на залізниці і каже, що "востоківці" загрожують йому. Гряде черговий заміс. Здається, когось скоро знову підірве "українська ДРГ", - пише Казанський.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...