Громада - це сила: Кияни знесли паркан скандальної забудови біля водойми (фото)

Скандал із забудовою ділянки на Позняках триває з травня минулого року.

У Києві на Позняках, на качиному озері весь день 18 березня забудовник споруджував огорожу і продовжував засипати озеро будівельним сміттям. Про це повідомляє кореспондент LB.ua, передають Патріоти України.

На 19-у годину був запланований збір жителів і активістів для узгодження подальших дій. Коли почали збиратися люди і представники ЗМІ, "тітушки" напали на одного з присутніх журналістів і намагалися розбити камеру.

Присутня поліція не втрутилася в ситуацію, активістам і колегам потерпілого журналіста довелося умовити піти встановити особу нападника, який знаходився через дорогу від забудови разом з іншими "тітушками" в мікроавтобусі.

Після бездіяльності поліцейських розлючені активісти почали ламати паркан незаконної забудови. Поліція намагалася хапати людей, але в основному під руку потрапляли перехожі та журналісти.

Після того, як огорожа впала, активісти поспілкувалися з присутніми представниками місцевого главку і поліцейськими, звинувативши їх в бездіяльності і потуранні злочинним діям забудовника і "тітушок".

Нагадаємо, скандал із забудовою ділянки на перетині вулиць Здолбунівської та Григоренка триває з травня минулого року.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...