Гроші на крові: Тука розкрив шокуючі деталі слідства по розстрілу групи "Ендрю"

До налагодженої роботи наркотрафіку у зоні АТО мають відношення високопоставлені люди, які проживають за межами України.

Ілюстрація:frhemeb.livejournal.com

Розслідування у справі про ліквідацію зведеної мобільної групи з протидії контрабанді в 2015 році під Щастям на Луганщині зіткнулося з опором організаторів потужного наркотрафіку. Про це 19 січня написав на своїй сторінці в Facebook голова Луганської обласної військово-цивільної організації Георгій Тука, інформують Патріоти України.

За словами чиновника, за день до загибелі волонтера Андрія Галущенка (позивний "Ендрю") він попередив того про небезпеку. "Я вже говорив про те, що за день до загибелі, Андрій був у мене, і я йому сказав:" Люди, які скуштували смак шалених грошей, не відмовляться від цього.

Якщо ми їм перекрили кисень по вантажівках - треба шукати щось мале і цінне. Таким можуть бути дорогоцінні камені, дорогоцінних металів або ... наркотики ". На жаль, я був правий: слідство вийшло на організацію наркотрафіку", - написав Тука.

За його словами, слідчі Генеральної військової прокуратури "стикаються з шаленим опором з усіх боків. Але ... продовжують працювати!".

"Досить несподіваним виявився "інформаційний опір". Я маю на увазі звинувачення, які летіли на адресу Військового прокурора АТО Костянтина Кулика", - написав Тука.

"Просочування інформації були організовані ззовні. І складається враження, що саме наближення слідчих до фіналу і викликало таку атаку. Була проведена службова перевірка, яка не виявила жодних ознак корупційних дій у військовій прокуратурі АТО", - підкреслив чиновник.

Тука зазначив, що до налагодженої роботи наркотрафіку мають відношення високопоставлені люди, які проживають за межами України.

"Управління трафіком здійснюється високопоставленими чиновниками (іноді - у формі). Далеко не завжди ці люди живуть в Україні. Я сподіваюся, що, незважаючи на опір, слідчим вдасться притягнути до відповідальності не тільки" шісток ", які діють на лінії розмежування, а й реальних організаторів та кураторів! У порівнянні з цією справою, справа "діамантових прокурорів" може виявитися дитячою забавкою! " - написав Тука.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...