Гризуни в погонах: Сумський митник відмовився передати нужденним та ЗСУ конфісковані тонни горіхів (відео)

Керівник сумської митниці на засіданні комісії, яка мала розподілити конфісковане майно, заявив, що горіхи з’їли миші.

Ілюстрація:http://analitika.media/

Зі слів керівника сумської митниці, миші з’їли дві тони горіхів, що були конфісковані та зберігалися у складських приміщеннях його закладу. Ця заява прозвучала на засіданні комісії, що уповноважена розподілити конфісковане майно. Про це повідомляє ТСН, інформують Патріоти України.

Відео із засідання комісії по розподілу конфіскату побило рекорди з перегляду. Тепер представник митниці Сергій Вакула каже, що горіхи були цілі і гризуни всім привиділись. Чи справді горіхи з’їли гризуни, буде з’ясовувати комісія.

У соціальних мережах кепкують з митників та їх мишей-ненажер. Волонтер Павло Борисов розповів, що два роки тому передали армії 10 тонн конфіскованого митницею сиру, та про горіхи дізналися запізно.

Вітак 2 тонни чищених горіхів, а це 200 тисяч гривень, бульдозер зрівняв з землею. За цим процесом спостерігали та контролювали представники виконавчої служби.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...