Губернатор Київщини скаржиться, що з першим снігом зліз і асфальт

Горган наголосив, що підрядні організації, які недобросовісно провели ремонт автошляхів, будуть змушені ліквідувати ямковість власним коштом.

На Київщині. Фото: соцмережі

У Київській області з першим снігом зійшов з доріг і асфальт, попри те, що роботи бюджетним коштом проводися зовсім недавно. Про це заявив голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган, повідомляє прес-служба КОДА, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, він звернув увагу на відрізок об’їзної дороги між Борисполем та Броварами, де "не лишилося жодного сліду від ремонту". Горган наголосив, що підрядні організації, які недобросовісно провели ремонт автошляхів, будуть змушені ліквідувати ямковість власним коштом.

"Перший мороз, і асфальт зійшов разом зі снігом. Я наголошую на неприпустимості повторного використання державних коштів на ремонт доріг, за який ми вже заплатили. Ми маємо всі підстави вимагати у підрядних організацій, аби згідно з умовами договору ліквідацію ямковості вони провели за власні кошти",- наголосив губернатор.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...