Гучний злочин у Миколаєві: Прямо біля банку підстрелили жінку, відібравши 7 млн (фото, відео)

В результаті нападу грабіжників жінка та її охоронець були поранені і доставлені в лікарню.

Місце інциденту. Фото:https://news.pn

Увечері середи в Миколаєві на порозі одного з банків по вулиці Садовій стався розбійний напад на клієнтку фінансової установи та її охоронця. Жінка перевела в готівку велику суму грошей, після чого разом зі своїм охоронцем вийшла на ганок будівлі, передають Патріоти України з посиланням на Преступности.НЕТ.

У цей момент до банку під'їхав автомобіль "Skoda", з якого невідомі спочатку вистрілили в груди охоронцеві, після чого - в руку жінці. Потім нападники вихопили у неї сумку з грошима і втекли.

Обидвоє постраждалих залишилися живі: їх забрала бригада швидкої медичної допомоги. На землі біля банку залишилися три гільзи та газовий балончик.

"Клієнти, приїжджаючи знімати великі суми грошей, мають можливість заїхати у внутрішній двір, який охороняється і там сідати в автомобіль", - розповіла співробітниця банку, уточнивши, що жінка виносила з відділення 7 мільйонів гривень. При цьому вона чомусь вирішила не скористатися цим запобіжним засобом.

На місце прибули заступник начальника УМВС України в Миколаївській області Михайло Черняк і начальник Центрального райвідділу міліції Сергій Дяченко.

За інформацією міліції, двоє нападників зробили від трьох до п'яти пострілів з травматичної зброї.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...