"Гуртом легше не тільки "батька бити", а й допомагати армії": Багатодітна киянка передала для бійців АТО 10 тис.грн (відео)

Мама п'ятьох діток пожертвувала таку суму під час акції WarTaxi у столиці.

Фото:Facebook

Мати п’ятьох дітей з Києва пожертвувала волонтерам 10 тисяч гривень під час акції WarTaxi у столиці. Про це пишуть у Facebook волонтери проекту "Повернись живим", зазначають Патріоти України.

"20 вересня – день народження #WarTaxi, спільної акції "Повернись живим" і компанії #Uklon, метою якої було придбання автомобілів для військових у зоні бойових дій. Під час цього експерименту київські пасажири проявили неабияку щедрість, кмітливість і довіру до відомих водіїв", - написали волонтери.

"Наприклад, десантнику з 95-ки з позивним Жора, учаснику оборони ДАП і голові київської міської спілки ветеранів АТО Деснянського району, одна багатодітна мама доручила забрати зі школи її дитину, а розраховуючись за поїздку вручила 10 тисяч гривень у скарбничку на придбання автомобіля. За дітей просимо не хвилюватись – мові десантників Жора їх не вчив)", - розповіли волонтери.

За три вересневі дні у Києві в межах акції WarTaxi було прийнято 536 замовлень з тегом #Wartaxi, з яких 320 було виконано волонтерами та сервісом Уклон на загальну суму 30 421грн. Ще 55 391 грн були передані пасажирами понад суми замовлень.

"Ці гроші перетворились на Mitsubishi Pajero Sport, що перед відправкою у 30-ту окрему механізовану бригаду взяв участь у львівській акції WarTaxi у жовтні. Завдяки львів’янам для 24-ї окремої механізованої бригади вже придбано Nissan Patrol", - повідомили волонтери.

Наразі Nissan проходить фарбувальні процедури і готується до наступної акції WarTaxi, що пройде найближчим часом.

"Це ми до чого – гуртом легше не тільки "батька бити", а і допомагати армії, що зараз воює. У грудні, на прохання пасажирів, які не встигли, але дуже хотіли, акція пройде на біс у Києві та Львові", - повідомили волонтери.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...