І татусь не допоміг: В Одесі арештували мажора-дебошира

Впевненість, що побиття громадянина США і нардепа зійде з рук, виявилась безпідставною: Кримінальний кодекс передбачає від 2 до 5 років покарання.

Одеса. Фото: obozrevatel.comНа сайті обласної поліції Одеси з’явилось повідомлення про те, що Приморським районним судом м. Одеси 30-річному жителю міста Дніпро обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, інформують Патріоти України.

"23.07.2016 року громадянин міста Дніпро, перебуваючи в одному з нічних клубів Одеси, заподіяв тілесні ушкодження 30-річному громадянину США. Побачивши, що відбувається, 37-річний громадянин - народний депутат України Логвинський зробив хуліганові зауваження. Після почутих зауважень в свою адресу бешкетник продовжив свої хуліганські дії і відносно депутата, спричинивши йому тілесні ушкодження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років", - сказано в повідомленні.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...