І все через велосипед: У Києві з 14-го поверху викинувся молодик, якому батьки дошкуляли докорами

Вдома хлопця постійно звинувачували у неуважності і недбалості.

Фльл:Facebook

У Деснянському районі Києва в одному з висотних будинків з 14-го поверху вистрибнув 23-річний хлопець. Він загинув на місці. Про це пише Київ Оперативний у Facebook, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що хлопець скоїв суїцид через докори батьків. Вони звинувачували його у неуважності і недбалості, нібито через які у нього вкрали велосипед.

"Про причини трагедії. Отже – хлопець 23 роки, спортсмен, не курив і не пив. Сім’я не з багатих. Складається з батька, матері і двох синів. Загиблий був молодшим сином. Конфлікт вдома почався на ґрунті вкраденого у хлопця велосипеда.

За розповідями знайомих сім’ї, за кілька місяців до трагедії хлопцеві на день народження подарували велосипед, вартістю близько 1,000$. А за кілька днів до трагедії, його вкрали, зрізавши протиугінний ланцюг. Вдома хлопця постійно звинувачували у неуважності і недбалості, через що і вкрали велосипед.

В той трагічний вечір ситуація повторилася. Щоб не чути все це знову, хлопець вирішив вийти на вулицю, але його не випустили ні брат, ні батьки, перегородивши дорогу. Хлопець відповів “або я вийду через двері, або через вікно” йому відповіли “виходь”, так і не давши пройти через двері," – йдеться в повідомленні.

Вниз спустився тільки його брат. Батьки так і не вийшли.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...