І знову скандал: Олімпійці з РФ масово попалися на вживанні допінгу

Позитивний результат в числі спортсменів інших країн дали вісім проб А російських спортсменів у трьох видах спорту

Ілюстрація:ru.sputniknews-uz.com

Повторна перевірка допінг-проб А восьми російських спортсменів, які брали участь в Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні, дала позитивний результат. Про це повідомляється на сайті Олімпійського комітету Росії (ОКР), інформують Патріоти України.

"Міжнародний Олімпійський комітет (МОК) офіційно повідомив ОКР про те, що за результатами перевірки допінг-проб, узятих під час проведення Олімпійських Ігор 2012 року в Лондоні, позитивний результат в числі спортсменів інших країн дали вісім проб А російських спортсменів в трьох видах спорту" , - свідчить повідомлення.

На розкритті проб Б будуть присутні представники ОКР і обвинувачені спортсмени. Відповідно до антидопінгових правил МОК і Всесвітнього антидопінгового кодексу, імена спортсменів до моменту оголошення результатів розкриття проби Б і початку офіційної дисциплінарної процедури не розголошуються.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...