І знову "золото": Український веслувальник з рекордом виграв на Паралімпіаді у Ріо

Золота медаль Романа Полянського стала першою для України на сьогодні та 12-ю в командному заліку нашої збірної.

Веслувальник Р.Полянський завоював “золото” Паралімпійських ігор

На паралімпійському турнірі з академічного веслування в Ріо-де-Жанейро відбувся один із фінальних запливів, повідомляють Патріоти України з посиланням на на сайт змагань.

На дистанції 1000 метрів в одиночному розряді українець Роман Полянський з часом 4:39,56 секунди фінішував першим та побив Паралімпійський рекорд, встановлений українцем у кваліфікації змагань в Ріо. “Срібло” на рахунку австралійця Еріка Хоррі, а “бронза” у британця Тома Аггара.

Примітно, що в програму Паралімпійських ігор у Ріо були вперше включені змагання з веслування на байдарках і каное.Варто відзначити, що наразі українська збірна має у своєму активі 38 медалей — 12 “золотих”, 10 “срібних” і 15 “бронзових”.

Нагадаємо, що на вчора, за підсумком 3-го змагального дня “жовто-блакитні” виграли 11 медалей, серед яких 5 “золотих”. В результаті піднявшись на друге місце у загальномедальному заліку.

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...