"Я - персона публичная": Шеф-редактор "Інтера" розпалила скандал новою заявою

Російська журналістка пояснила, що її симпатії до бійців "Беркута" і терористів на сході України в 2013-2014 роках були обумовлені "публічністю роботи і необхідністю втертися в довіру".

Марія Столярова. Фото:mediananny.com

Шеф-редактор телеканалу "Інтер", росіянка Марія Столярова, яка під час сюжету про загиблих Героїв Небесної сотні перервала трансляцію нецензурною фразою, а пізніше була викрита в симпатіях до терористів, дала нове пояснення своєму вчинку. Про це Столяр розповіла в коментарі Детектор М, інформують Патріоти України.

За словами шеф-редактора "Інтера", її симпатії до бійців "Беркута" і терористів на сході України в 2013-2014 роках були обумовлені "публічністю роботи і необхідністю втертися в довіру".

"По-перше, це був 2014 рік, не забуватимемо про це. А по-друге, не будемо забувати, що я - персона публічна, і мені потрібно було входити в довіру, і мої дописи, так само як і фотографії, могли бути продиктовані саме цим", - виправдовується Столярова.

Як відомо. у той час нинішній шеф-редактор "Інтера" працювала на російському телеканалі "Рен ТВ". "Природно, те, що я поїхала, звільнившись, доводить, що все в моєму житті змінилося. Коли три місяці проводиш на війні там і сям, починаєш зовсім по-іншому дивитися на речі.

Одна справа, коли ти спілкуєшся, тільки приїхавши - і інша справа, коли ти в цьому всьому варишся, і розумієш, що відбувається. Це була необхідність по роботі - я давала таким чином сигнали своїй редакції про щось, про що б я не хотіла говорити", - пояснює журналістка.

У відповідь на цей інцидент голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко збирається винести питання про призначення позапланової перевірки телеканалу "Інтер" на засідання в четвер, 25 лютого.

За його словами, раніше на засідання вже було винесено питання про призначення перевірки телеканалу в зв'язку з трансляцією фільму, "у якої є ознаки порушення українського законодавства". "Я попросив, щоб ми додали до проекту цього рішення і питання по сюжету про Небесну сотню", - повідомив Артеменко.

Крім того народний депутат Верховної ради Андрій Тетерук направив депутатський запит в СБУ, щоб отримати кримінально-правову оцінку заявам Столярової. Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши фотографію звернення.

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...