"Я не боюся декларацій", - Парасюк пояснив, хто подарував йому "годинник від Святого Миколая"

Коштовну річ політику презентувала сестра, і Парасюк не розуміє ажіотажу навколо цієї події

Володимир Парасюк. Фото: РБК-Україна

Подарований "Святим Миколаєм" годинник, який народний депутат Володимир Парасюк вказав у своїй декларації, насправді дістався йому від сестри. Про це депутат розповів в коментарі виданню Гордон.

"У нас в родині, скільки я себе пам'ятаю, завжди було традицією дарувати подарунки на Миколая. Ми - люди віруючі, ходимо до церкви. І всі чекають дня Святого Миколая. Що стосується запису в моїй декларації, то це дійсно правда. Годинник на свято Миколи мені подарувала сестра", - розповів Парасюк.

За словами депутата, він вказав "годинник від Святого Миколая", щоб показати, що він не боїться декларацій і йому нема чого приховувати. Також нардеп не розуміє ажіотажу навколо його годинника і вважає, що в Україні "нафталіново-комуністичне" ставлення до політики.

"Я не розумію, чому люди так скептично до цього поставилися. Наприклад, президент США Барак Обама взагалі дозволяє собі на виступах і прес-конференціях кидати мікрофон. А у нас нафталіново-комуністичне ставлення до політики. І його потрібно міняти. Потрібно брати приклад з Заходу, з того, як політики ставляться до якихось серйозних речей. Я дуже спокійний, коли мова йде про декларування доходів", - сказав він. Нагадаємо, нардеп Володимир Парасюк вказав у своїй електронній декларації годинник, який "приніс Святий Миколай".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...