"Я обращаюсь к вам, фашисты и бандеровцы": Мережу підірвав коуб з головним "Дідом Морозом" "ДНР"

Користувачі мережі продовжують сміятися над колишнім "народним губернатором" Донбасу Павлом Губарєвим.

Головний "Дід Мороз ДНР" Павло Губарєв. Фото: скрін відео

В інтернеті набирає популярність смішний клуб, на якому змонтовані відеозаписи з колишнім "народним губернатором Донбасу" Павлом Губарєвим. Коуб розмістив на своїй сторінці в Facebook блогер Тимур Шарафутдінов, зазначають Патріоти України.

"Я звертаюся до вас, нелюди, фашисти і бандерівці. Щоб дідусь Мороз прийшов до вас вчасно, замовте його заздалегідь", - говорить на відео Губарєв.

Як відомо, до початку війни на Донбасі Губарєв працював директором агентства, що надає послуги в організації свят, в тому числі і Нового року.

Паспорти придбали за хабар, в Україні ніколи не бували: Роми обманювали швейцарську владу, прикидаючись... українцями

середа, 8 травень 2024, 11:59

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий портал новин Nau, передають Патріоти України. Щонайменше десять сімей ромів використовували отримані обманним шляхом або за хабар па...

"Це не моя війна. Ви її почали, ви її і закінчуйте": Військовослужбовиця розповіла про роботу у ТЦК

середа, 8 травень 2024, 11:44

Реабілітолог, бойова медикиня та учасниця бойових дій Юлія Вітковська після Бахмуту та Вугледару служила на Чернігівщині, де й пройшла військово-лікарську комісію. Зараз вона несе службу у територіальному центрі комплектування і розповіла подробиці про...