"Я сказав йому:"Ти що клоун?" Я не знав, що це діти": Учасник затримання сина нардепа під час пограбування магазину розповів подробиці інциденту

Учасник затримання зловмисника зазначив, що він не повірив, що це справжнє пограбування. У момент нальоту на магазин чоловік стояв біля прилавка і купував продукти.

Під час спроби пограбування магазину. Фото:уніан

Один з учасників затримання сина народного депутата від "Радикальної партії" Ігоря Попова під час спроби пограбування магазину розповів подробиці інциденту. Про це повідомляє Цензор.Нет, зазначають Патріоти України.

"Перше, що я сказав йому:" Ти що клоун? Іди сюди! "Я не знав, що це діти. Вони ж в балаклавах були", - сказав Борис Опанасенко.

Учасник затримання зловмисника зазначив, що він не повірив, що це справжнє пограбування. У момент нальоту на магазин чоловік стояв біля прилавка і купував продукти.

За словами Опанасенка, він не злякався, не дивлячись на наказ підлітків відвідувачам магазину "лягти обличчям в підлогу". На таку непокору зловмисники явно не розраховували. "Це була реакція старого солдата", - сказав Борис.

Як повідомлялося раніше, інцидент стався 26 листопада на проспекті Рокоссовського в Києві. У продуктовий магазин увірвалося двоє в балаклавах. Один з них був затриманий.

Затриманим виявився 14-річний син народного депутата і громадського активіста. У нього було вилучено балаклаву, стартовий пістолет. За гарячими слідами затриманий і другий зловмисник. Він 2002 року народження.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...