"Я також мати, мені це страшенно болить": Відома акторка яскраво висловилася про бійців АТО (відео)

Наталя Сумська зізналася, що переживає смерть кожного українського воїна як власну трагедію.

Наталія Сумська. Фото: скріншот з відео.

Українська актриса і телеведуча Наталя Сумська захоплюється українськими воїнами АТО. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апострофу. Лайм", передають Патріоти України.

"Таких людей в світі немає, щоб бачили цей тотальний цинізм суспільства і при цьому йшли захищати цю державу, українців, знаючи, що не допомагають так, як треба, не оснащують їх так, як належить. Це унікальні люди, інтелігенція. Під час кожного інтерв’ю, яке ми чуємо в новинах, я намагаюся вдивлятися в це обличчя, як розмовляє людина, яка зі зброєю. Це якась особлива нація – воюють інтелігентні люди. А яка мова у наших воїнів, це просто дивовижно!", - розповіла Сумська.

Також вона зазначила, що переживає смерть кожного українського воїна як власну трагедію. "Нам все це болить, всі ці чотири роки ми переживаємо. Кожну звістку про кожного загиблого я сприймаю як власну драму, як власну трагедію. Щоб не плакати, ми стараємось триматися, ми стараємось грати вистави, репетирувати, десь знаходити сили. Але кожен цей красень-юнак, у якого унікальна мова, кілька освіт, віддає своє життя, аби ми зараз так от могли про них ще й говорити, поки вони там сидять у своїх мокрих сирих окопах зі зброєю у поганій уніформі, яка горить. Як на це реагувати? Я також мати, куди мені бігти і прикрити його своїм серцем? Я внутрішньо разом з ними, мені це страшенно болить", - продовжила вона.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...