"Я увидел разрушенные дома, затравленный народ": Зірка радянського кіно з'явився на одній сцені з ватажком "ДНР" (фото)

Окупований Донецьк відвідав виконавець головної ролі у відомому радянському фільмі "Любов і голуби" Олександр Михайлов.

Олександр Михайлов підтримує "ДНР". Фото:ДАН

Відомий радянський і російський актор, Народний артист РРФСР Олександр Михайлов планує провести в Донецьку кінофестиваль/ Про це артист розповів 26 жовтня під час прес-конференції в Донецькому державному академічному музично-драматичному театрі, передають Патріоти України з посиланням на сепаратистське видання ДАН.

"Есть такая идея провести в Донецке кинофестиваль. Пока не могу сказать ничего конкретного, потому, что это – только в проекте. Я собираюсь обсудить этот вопрос с Александром Захарченко, а как все будет происходить дальше – покажет время. Пути Господни неисповедимы, но если ставишь перед собой цель, то рано или поздно все материализуется, все происходит", – сказав артист.

Як стало відомо, увечері 26 жовтня артист виступив на сцені донецької муздрами. На концерті був присутній ватажок республіки "ДНР" Олександр Захарченко.

"Я наконец, к вам доехал, очень давно хотел попасть в Донецк, был в Луганске, Первомайске. Увидел разрушенные дома, затравленный народ. Но я был поражен вашей силой духа. Я здесь, с вами, потому что вам непросто. Благодарен вам за уют и теплую встречу", - говорив зі сцени Михайлов.

До речі, за публічну підтримку "ДНР" і "ЛНР" Михайлову заборонили в'їзд на територію України на 5 років.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...