"Як і раніше потрібне серйозне лікування": Відомій моделі, яка постраждала від вибуху авто в Києві, прооперували око

Сім'ї моделі довелося зіткнутися з несподіваною проблемою: в київській квартирі Наталії Целовальникової був проведений обшук, після якого зникли гроші, які зберігалися в будинку.

Наталія Целовальникова. Фото:vesti-ukr.com

Відома модель Наталія Целовальникова, яка постраждала під час вибуху автомобіля в Києві 8 вересня, недавно перенесла операцію на оці; триває тривалий процес лікування численних опіків; Наталя не ходить і "піде ще нескоро", сім'я гостро потребує грошей. Про це Обозревателю розповіло джерело в оточенні родини, передають Патріоти України.

"Наташа вже перенесла дуже багато операцій, вони як і раніше проводяться дуже часто - на нозі, на внутрішніх органах, з приводу опіків. Операцію на око їй робили тижнів зо два тому. Вона йде на поліпшення, у неї спав набряк легенів, вона в свідомості, все розуміє, але проблема в тому, що у неї уражені внутрішні органи і як і раніше потрібне серйозне лікування.

З приводу ноги її мама запрошувала ортопедів. Деякі з них кажуть, що нічим допомогти не можуть, що потрібно ампутувати. Інші кажуть, що ногу можна врятувати. Але найбільша і болюча проблема на сьогодні - це опіки, деякі - до кістки. Вони постійно кровоточать", - розповіло джерело.

"Чи може вона ходити?" - запитало видання. "Ні! Ні в якому разі! Вона не ходить, і ще не скоро піде. Вона лежить під апаратами", - відповів співрозмовник.

За його словами, в даний час сім'я відчуває гостру потребу в грошах на лікування. Причому, сім'ї довелося зіткнутися з несподіваною проблемою: в київській квартирі Наталії був проведений обшук, після якого зникли гроші, які зберігалися в будинку.

Співрозмовник також визнав: в перші дні після трагедії люди дуже активно відгукнулися на заклик про допомогу, але останнім часом ця допомога суттєво зменшилася.

За його словами, "потрібні антибіотики, не всі необхідні препарати можна купити в Києві, доводиться шукати в інших містах і країнах і купувати набагато дорожче. Потім Наташу потрібно буде лікувати за кордоном, тому що їй потрібна пересадка шкіри - у неї ж дуже сильно постраждало обличчя".

Усі, хто хоче надати матеріальну допомогу Наталії та її сім'ї, можуть скористатися реквізитами:

ПриватБанк

5363542306739328 (гривня) - Конєва Ірина (мати Наталії)

СБЕРБАНК

4276380043663850 (рубль) - Конєва Ірина

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...