Як харчуватися після 35 років, щоб бути здоровим і не набирати зайві кілограми, - поради лікаря (відео)

З раціону варто виключити цукор, алкоголь і швидкі вуглеводи.

 Харчуванню потрібно приділити більше уваги. Фото: inmoment.ru.

Як відомо, після 35 років у людини сповільнюється метаболізм і їй все складніше худнути і виводити токсини з організму. Є список продуктів, які краще виключити з раціону або вживати їх мінімально, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перш за все, скоротіть в своєму раціоні цукор. Надмірна кількість цукру гальмує вироблення колагену і підсилює утворення зморшок.

Особливо небезпечні приховані джерела цукру. Наприклад, йогурти з наповнювачами.

Тут же можна назвати соки і газовані напої.

Ще одне обмеження - це алкоголь. Він зневоднює організм, а це прямий шлях до швидкого старіння.

А ще тим, хто наближається до сорокарічного віку, треба відмовитися від швидких вуглеводів. Перш за все, це стосується білого хліба. Рафіновані вуглеводи, яких вдосталь у виробах з білого борошна, швидко перетворюються організмом на цукор - один з головних ворогів організму.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...