Як літали, так і літають: У Харкові на пішохідному переході автомобіль на смерть збив дитину

Підліток отримав важкі травми, медики не встигли довезти його до лікарні.

Водій збив дитину на пішохідному переході у Харкові. Фото: прес-служба нацполіції.

Сьогодні вдень в Харкові на пішохідному переході легковий автомобіль ВАЗ-21111 збив 10-річного хлопчика, який від отриманих травм помер в кареті швидкої допомоги, передають Патріоти України.

За інформацією, аварія сталася близько 14:45 на проспекті Московському в Немішлянському районі Харкова. За словами очевидців, хлопчик переходив дорогу по пішохідному переходу.
Правоохоронці повідомляють: "На нього наїхав автомобіль ВАЗ-21111 під керуванням 50-річної жінки. Підліток отримав важкі травми, медики не встигли довезти його до лікарні". На даний момент на місці аварії працює слідчо-оперативна група, правоохоронці проводять огляд, опитують свідків.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...