Як можна прокинутися знаменитим: На Закарпатті тракторист проорав щойно відремонтовану трасу міжнародного значення (фотофакт)

Понад 30 мільйонів гривень було виділено для капітального ремонту цієї дороги, яку сильно пошкодив місцевий мешканець

Фото: "Фейсбук"

Голова ОДА Закарпаття Геннадій Москаль розповів на своїй фейсбук-сторінці про тракториста, який проорав щойно відремонтовану дорогу, звернувши на свою ділянку прямо по асфальту. Про це повідомляють Патріоти України.

"Дорога міжнародного значення М-26 "Дяково – Вилок", яка веде до єдиного на Закарпатті вантажного пункту пропуску на українсько-румунському кордоні.

Капітальний ремонт тут не проводився з часу здобуття Україною незалежності, минулого року місцеві мешканці навіть заблокували трасу, вимагаючи залатати ями, якими на звичайній машині неможливо було проїхати.

Цього року з великими зусиллями вдалося вибити понад 30 мільйонів гривень для капітального ремонту дороги, яка є обличчям України для всіх, хто заїжджає сюди з Румунії. Оскільки збоку розташовані поля, дорожники зробили 24 асфальтні заїзди для сільгосптехніки.

Наступного тижня запланували урочисте відкриття дороги, й ось нате! Якийсь тракторист із села Петрово, не захотівши проїхати кількасот метрів до заїзду, звернув прямо з дороги на свою ділянку й проорав плугом асфальтне покриття. Залишив свій слід в історії села...

І знаєте, що цікаво? Ніхто й не думає перекривати дорогу і вимагати покарати "народного умільця", всі сидять тихо, наче так і має бути. Сільський голова навіть обурюється: "А що там такого? Він же не 200 метрів проорав..." Тепер думаю – чи варто взагалі будувати дорогу для таких, перепрошую, "дикунів"?

P. S. Тракториста зараз шукаємо, готуємо для нього "штрафні санкції", - пише Москаль.

"Намагаються ускладнити життя": Юрист назвав категорію українців за кордоном, на яких спрямовані основні обмеження від МЗС

четвер, 2 травень 2024, 17:30

Обмеження, які ввело Міністерство закордонних справ України на оформлення документів за кордоном, насамперед стосуються чоловіків, які незаконно виїхали з країни. Таким чином влада намагається ускладнити життя ухилянтам, передають Патріоти України. Про...

"Щоб показати людям": Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 17:22

Колишній військовий 3-ї штурмової бригади Петро Скрипка 1 травня вирушив з Луцька до Рівного. Чоловік продовжує допомагати ЗСУ, організовуючи піші марафони. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Чоловік під час походів збирає гроші на по...