Як проходять навчальні збори резервістів ЗСУ (фоторепортаж)

Керівники на навчальних місцях — досвідчені інструктори, які мають досвід, набутий у зоні АТО

Навчальні збори резервістів ЗСУ. Фото: "Фейсбук"

ЗСУ почали масштабні збори із резервістами. Головна мета навчань - відпрацювання механізму оперативного доукомплектування частин і з'єднань силами оперативного резерву у випадку відкритої агресії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Генштаб ЗСУ.

"Резервісти, які прибули на навчальні збори в 79 окрему десантно-штурмову бригаду ВДВ проходять інтенсивне бойове навчання. Зокрема, резервісти в складі підрозділів військової частини відпрацьовують основи тактичної підготовки — дії в наступі та в обороні, ведення штурмових дій, зайняття та утримування позицій, організований відхід підрозділу, зайняття та покидання бойових машин тощо.

Із військовими проводяться заняття з роботи на радіостанціях, з інженерної підготовки — обладнання та маскування позицій з урахуванням використання мінно-вибухових та інженерних загороджень, з мінної безпеки, заняття з топографічної та навігаційної підготовки, а також основ військово-медичних знань та надання першої медичної допомоги.

Вогнева підготовка включає в себе проведення практичних навчальних стрільб з різних видів стрілецької зброї та озброєння бойових машин як вдень, так і вночі.

Керівники на навчальних місцях — досвідчені інструктори з числа військовослужбовців бригади, які мають досвід, набутий в районі проведення АТО", - йдеться у повідомленні.


Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...