Як прийшло, так і пішло? Суд заарештував майно прокурора сил АТО Кулика

Кулик за півтора року накупив майна на суму більше, ніж становила його зарплата за п'ять років.

Костянтин Кулик. Фото:www.unian.ua

Солом'янський районний суд Києва прийняв рішення накласти арешт на майно та банківські рахунки військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика і його цивільної дружини. Відповідна постанова опублікована в Єдиному реєстрі судових рішень, інформують Патріоти України.

Так, арешт накладено на два автомобіля Toyota Land Cruiser, три квартири, паркомісце, нежитлове приміщення, земельну ділянку в Харківській області та банківські рахунки чиновника.

Як повідомлялося раніше 29 червня детективами Національного антикорупційного бюро України за місцем проживання Кулика були проведені обшуки. Пізніше антикорупційна прокуратура заявила, що Кулик за півтора року накупив майна на суму більше, ніж склала його зарплата за п'ять років, і попросила суд обрати для нього запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...