Як у Чикаго: В Одесі місцеві "тітушки" ділили ковзанку з бійками та стріляниною, є постраждалі (відео)

За інформацією поліції в результаті інциденту є один поранений, затримано 8 учасників розбірок місцевого бізнесу. Серед затриманих – двоє тих, хто почав стрілянину.

В Одесі ковзанку не поділили місцеві "тітушки". Ілюстрація:best-news.com.uaНавколо ковзанки "Умка" в Одесі сьогодні розгорівся конфлікт зі стріляниною і пораненими. Про це повідомили в прес-службі головного управління Нацполіції в Одеській області, зазначають Патріоти України.

Як з’ясували правоохоронці, об’єкт не поділили "дві сторони конфлікту" (їхні регалії поки не озвучені), в битву за який вийшли "молоді люди". Почалося все близько полудня вівторка 22 листопада на проспекті Добровольського. Там невідомі влаштували конфлікт за право власності на "Умку".

За даними поліції, бійку спровокували два власники майна льодової арени. "З кожної сторони прийшли хлопці, між якими в подальшому почалася бійка. Кілька осіб при цьому почали стріляти", – розповіли поліцейські, які прибули на місце інциденту. За їхньою інформацією, є один поранений.

У результаті затримано 8 учасників розбірок місцевого бізнесу. Серед затриманих – двоє тих, хто почав стрілянину.

Порушників доставили у відділення поліції. Зараз вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Справу розслідуватимуть згідно з ч. 4 ст. 296 «Хуліганство». Санкція цієї статті передбачає тюремний термін від 3 до 7 років.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...