Як у лихі 90-ті: У Києві зловмисники на парковці поранили та пограбували чоловіка

Двоє невідомих на Оболоні стріляли зі зброї, схожої на травматичну, і викрали з салону іномарки барсетку з п'ятьма тисячами гривень. На місці події правоохоронці виявили потерпілого з вогнепальними пораненнями руки, шиї і голови.

Ілюстрація:РБК-Украина

У Києві на парковці торгового центру на Оболоні сталася стрілянина, в результаті якої невідомі поранили і пограбували чоловіка. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Києва, зазначають Патріоти України.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від перехожих, що на парковці двоє невідомих чоловіків стріляли по автомобілю "Хюндай", забрали щось у водія і зникли з місця події.

На місці події правоохоронці виявили потерпілого з вогнепальними пораненнями руки, шиї і голови. Зараз потерпілий знаходиться під наглядом лікарів.

Правоохоронці з'ясували, що зловмисники стріляли зі зброї, схожої на травматичну, і викрали з салону іномарки барсетку з п'ятьма тисячами гривень.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. Оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання осіб, тривають.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...