Як убиватимуть Одесу: Новоявлених іуд наймають на забій за 150 гривень

Збір проплачених "мітингувальників" здійснюють ті самі особи, які збирали людей на попередні проросійські акції в місті.

Куликове поле в Одесі. Ілюстрація:rian.com.ua

2 травня на поминальну акцію "антимайданівців" на Куликовому полі в Одесі збирають проплачених учасників. Про це повідомив у своєму Facebook лідер одеського "Правого сектора" Сергій Стерненко, інформують Патріоти України.

За його словами, "студентам і спортсменам пропонують постояти на Куликовому полы 2 години за 150 гривень".

"Збір проплачених "мітингувальників" здійснюють ті самі особи, які збирали людей на проросійські акції, зокрема, на підтримку тих, хто здіймав бучу і на Ільфа і Петрова і за т.зв "Порто-Франко", - написав Стерненко.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Як виглядало обличчя неандертальської жінки, яка жила 75 тисяч років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...