Як українців "розводять" дешевими користованими авто з ЄС

Людям просто не говорять всієї інформації стосовно правил ввезення імпортованих автівок та закону про екостандарти.

Ілюстрація:acc.cv.uaДумки і українців, і народних депутатів розділилися: одні хочуть скасування податків на імпорт іномарок і мріють купити собі 8-10-річне авто за 2-3 тисячі євро, а інші підтримують українських автоскладальників і кажуть, що не допустять ввезення "автомотлоху з ЄС". Свою позицію з цього приводу у Facebook висловив Олег Назаренко, генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів, передають Патріоти України.

"А не мають рації і ті, і інші. І йдуть в крайності і ті, і інші. Я не підтримаю других, тому що я - автомобіліст і я ніколи не назву 8-10-річні авто без пробігу по українським дорогам автомотлохом. Чому?

Тому що це нормальні авто, а не автомотлох. Але я і проти того, щоб популісти дурили людей і обіцяли їм замість манни небесної і молочних річок з кисільними берегами можливість ввезення українцями без податків 8-10-річних авто за 2-3 тис євро.

Досить дурити людей. Як ви назвете дії батьків, які купили дитині шоколадку, дали понюхати, а потім сховали? Знущання? А обіцяти скасувати податки на авто старше 5 років і, в той самий час, підтримувати Закон, згідно з яким ввезення старих авто старше 5 років (без Євро 5) в Україну заборонено?

Це не знущання? Чому депутатам чесно не сказати людям, що ми хочемо скасувати акциз на авто старше 5 років, але для вас нічого не зміниться, тому що авто старше 5 років ви ввезти не зможете (забороняє інший Закон, який ми міняти не будемо, так як тоді ми порушимо зобов'язання перед ЄС щодо екостандартів?)

Я не кажу, що хтось когось обманює.. Ні! Насправді, людям просто не говорять всю правду. А правда? Ось правда: пропонують скасувати податки на іномарки старше 5 років, але ввезти їх українці не зможуть, так як це заборонено, - пише Назаренко.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...