Як же ж так? Стара луганчанка, яка кликала до себе "русский мир", не розуміє, чому не настає заможність, яку обіцяли пенсіонерам (відео)

Літня сепаратистка, яка є ще й членом сепаратистської "Луганської гвардії", розповіла, як захищала окупований Луганськ від "Ляшенка та кличковців", яких "надсилали олігархи з України для побиття" мешканців міста.

Пенсіонерка з Луганська скаржиться, що її пенсія, яка видається в "ЛНР", не покриває комунальні тарифи, а за картками на проїзд (50% знижка на проїзд в міському транспорті "ЛНР" - ред.) потрібно стояти годинами в чергах і дивитися, як швидкі відвозять непритомних літніх луганчан. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Своє відеозвернення бабуся, яка, як виявилося, є ще й членом сепаратистської "Луганської гвардії", записала в сквері, навпроти колишнього управління СБУ в Луганській області, яке соратники пенсіонерки захопили і розгромили навесні 2014 року, зробивши з кабінетів силовиків камери тортур і тюремні кімнати для неугодних. За інформацією джерел, досі в пограбованому будинку продовжують утримувати бранців.

На тлі будівлі, бабуся, сидячи на лавці, каже, що вона захищала окупований Луганськ від "Ляшенка та кличковців", яких надсилали олігархи з України для побиття сепаратистів. Тому тепер жінка похилого віку не розуміє, чому вона повинна жити впроголодь і чому в "ЛНР" не прийде достаток, який обіцяли пенсіонерам.

Бабуся не проживала в місті в моменти найзапекліших боїв: вона повернулася в Луганськ тільки навесні 2015 року та одразу взялася оформляти пенсію.

"Але цих грошей не вистачає, тарифи великі, дайте нам жити так, щоб ми відповідали цим тарифам. Ми піднімалися заради того, щоб прибрати олігархів, нас опустили нижче плінтуса, а вони продовжують накопичувати мішки з грошима", - обурюється луганська сепаратистка.

Вона заявила, що сьогодні біля керма "ЛНР" поплічники попередньої влади, завдяки яким такі, як вона, втратили пільги, що були у луганських пенсіонерів до окупації терористами.

"Нас принижують, в "ЛНР" відбувається геноцид і винищення пенсіонерів. Кажу це в своєму свідомому розумі", - закінчує такими словами своє звернення до окупаційної влади бабуся-сепаратистка.

Варто сказати, що відео було записано з подачі керівництва "Луганської гвардії", лідер якої, стриптизерка в минулому, Анастасія Пятєрікова, знаходиться в жорсткій конфронтації з ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно