Якась напасть: У ЗСУ чергова трагедія у тилу

​Військовослужбовець 1977 року народження не вийшов вранці на шикування, його знайшли повішеним.

Ілюстрація:http://asn.in.ua

Вранці 6 травня, наклав на себе руки один з бійців 54-ї окремої механізованої бригади, яка після виходу із зони АТО базується в Чугуївському районі Харківської області. Інформацію про трагедію сайту NewsRoom підтвердили в оперативному командуванні ЗСУ "Схід" і військовій прокуратурі, передають Патріоти України.

"Військовослужбовець 1977 року народження не вийшов вранці на шикування, його почали шукати, і знайшли повішеним в розташуванні частини. Зараз розслідуванням того, що сталося, займається Чугуївський райвідділ поліції і прокуратура", - розповів військовий прокурор Харківського гарнізону Владислав Зубко.

В оперативному командуванні ЗСУ "Схід", в свою чергу, повідомили, що до з'ясування обставин трагедії підключені представники ВСП і командування бригади. За попередніми даними, причиною самогубства могли бути сімейні обставини.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...