"Якби не Путін - ми були б живі": У мережі показали символічне звернення жертв авіакатастрофи рейсу МН-17 (відео)

Сьогодні - 3-тя річниця авіакатастрофи малайзійського літака Boeing 777 біля Тореза Донецької області.

На місці катастрофи. Фото: 5 канал.

До третьої річниці катастрофи в небі над Донбасом літака малайзійських авіаліній MH17 в мережі з'явилося відео з жертвами події. Відеоролик опублікував в Twitter Роман Рябчук, передають Патріоти України.

На відео тривалістю менше хвилини представлені фотографії пасажирів літака. Підпис під ними говорить: "Якби не Путін – я був (-ла) би живий (-а)".

Нагадаємо, літак малайзійських авіаліній, який 17 липня 2014 року виконував рейс MH17 за маршрутом Амстердам—Куала-Лумпур, був збитий в районі села Грабово Донецької області.

Всі 298 пасажирів, серед яких були 80 дітей і 15 членів екіпажу, загинули. Ряд досліджень показав, що літак був збитий ракетою ЗРК "Бук", який потрапив на окуповану територію України з Росії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...