"Якби не війна": Мережу вразила фотосесія українських воїнів-жінок (фото)

"Ми дійсно хотіли, щоб ці розкішні жінки хоч на кілька годин відчули себе по-іншому", - розповіли організатори фотосесії.

12 українських жінок-військовослужбовців взяли участь у фотопроекті "Якби не війна", присвяченому представницям прекрасної статі в АТО. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Фотопроекти в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"За два останні роки тисячі українок пройшли через війну ... Мета цього блоку, як і всього проекту" Якби не війна "- показати Героїв такими, якими вони є. Без вигаданих історій і сюжетів. Хоча на фото ви не побачите їх в камуфляжі, на передовій, змученими і втомленими. Це єдине, що ми дозволили собі змінити. Тому що дійсно хотіли, щоб ці розкішні жінки хоч на кілька годин відчули себе по-іншому ", - розповіли організатори фотосесії.



Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...