Цинізм навкарачки? Вчинок підлітків у Житомирі біля пам'ятника Небесній Сотні розлютив українців (фото)

​Група хлопців влаштувала фотосесію, яка викликала хвилю обурення у мережі.

Пам'ятник Небесній сотні у Житомирі. Фото:соцмережі

У Житомирі підлітки влаштували фотосесію біля пам'ятника Небесній Сотні, який розташований на одній з головних площ міста. Про це повідомив журналіст Назарій Томчук на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Вітайте. Деякі представники молодого покоління Житомира. Автор - Влад Демчук. Зверніть увагу, хто не помітив, на хлопчину, який рачкує позаду на пам'ятнику", - написав він.

Журналіст опублікував скріншот поста, який підлітки опублікували в мережі. До посту прикріплено фото, на якому один з хлопців став навкарачки позаду скульптури, яка символізує душі загиблих Героїв.

Користувачів мережі розгнівав вчинок підлітків. "Тільки зауважив четвертого. Може і не нормально, от тільки влаштовувати суд Лінча і відразу таврувати молодь за тупий жарт не варто", - пишуть вони.

"98 відміток "подобається" - ми маємо те, на що заслуговуємо", - зазначили в мережі. "Напевно, потрібно поламати ноги", - вважають користувачі.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...